Kurv ( vare)

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Handelsbetingelser

Se denne side på engelsk

 

Køb hos Inuk Design

Du kan finde svar på de fleste af dine spørgsmål på denne side. 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl.

 

kontakt@inukdesign.com

 

Tlf: 00299 559411

Butik: Aqqusinersuaq 4, 3900 Nuuk.

Hverdage: 10:00 - 17:30

Lørdage: 10:00 – 14:00

Søndag: Lukket

 

Det er køberens eget ansvar at se på varen inden køb, for synlige skader, pletter eller anden mangel ved varen, ved fysisk køb i butikken.

 

Vi forbeholder os ret til at ændre vores produkt priser på ethvert tidspunkt uden yderligere varsel!

 

Ved køb i den fysiske butik er der 7 dage bytte- og returret, mod forvisning af kvittering. Vi retunerer aldrig med kontant udbetaling, der gives tilgode bevis og det er op til kunden selv at vedligeholde tilgode beviset på en sådan måde, at det er tydeligt og glat ved fremlæggelse. Iturevne, utydelig tilgodebeviser som vores scanner ikke kan scanne ind, godtages ikke.

 

Nedsatte- og udsalgsvarer tages ikke retur. 

 

Gaveindkøb til firma eller gaver til ansatte retuneres eller byttes ikke.

 

Brugte varer retuneres ikke.

 

Retuner forkertkøb i fysisk butik inde for samme dag ved forlæggelse af kvittering.

 

Alle varer leveres så længe lager haves.

 

Vi bytter IKKE vare uden fremlæggelse af kvittering - selv om det er en gave.

 

Gave varer byttes ikke uden fremlæggelse af bytte kvittering. Vi retunerer aldrig med kontant udbetaling, der gives tilgode bevis og det er op til kunden selv at vedligeholde tilgode beviset på en sådan måde, at det er tydeligt og glat ved fremlæggelse. Iturevne, utydelig tilgodebeviser som vores scanner ikke kan scanne ind, godtages ikke.

 

Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

 

Hvilke betalingskort kan jeg bruge?

            •                           Dankort

            •                           Dankort / VISA-Dankort

            •                           VISA

            •                           MasterCard

            •                           Diners Club

            •                           VISA Electron

            •                           Maestro

            •                           JCB

            ·                            Akiliut bruges desværre IKKE som betalingsmiddel på webshoppen. Skriv til kontakt@inukdesign.com og bestil de vare hos os, så sender vi dig en konto som du kan overføre pengene til. Det er desværre ikke os som butik der bestemmer om Akiliut som ikke-betalings kort ved netkøb. Klager kan sendes til Nets i Danmark.

 

Er det sikkert at bestille online?

Når du har samlet de varer, du ønsker og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server hos QuickPay. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af NETS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i dit browservindue, et lille 'Secure Server'-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.

Hos inukdesign.com beder vi dig aldrig om din underskrift eller pinkode. Uanset om du handler på Internettet eller i en traditionel butik gælder det, at det KUN er din underskrift eller pinkode, som i juridisk forstand, kan betragtes som bindende. Hvis nogen misbruger dit kortnummer og kortets udløbsdato, har den pågældende butik pligt til at annullere handelen. Det kan din bank gøre for dig. Det vil sige, at du ikke løber nogen risiko ved at handle hos inukdesign.com

 

            •                           Hvornår trækker I pengene?

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra inukdesign.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

 

Leveringstid - fragt og priser:

            •                           Ordrer afsendes 2-4 dage efter bestilling. Post grønland bliver brugt som forsendelse. Der findes desværre ikke FedEx i Grønland, men hvis det haster kan vi henvise til DHL, hvor prisen bliver en del højere end ved normal fragt. Skriv til kontakt@inukdesign.com hvis det er en hastesag. 

 

            •                           Beskadiget pakke.

                                         Vi frasiger os ansvar for beskadiget pakker, da post.gl ikke har særlige regler for FRAGILE (skrøbelige) pakke indpakning. Forsendelsen sendes på eget ansvar.

           

                                         Pakken/brevet sendes som alm. fragt. Hvis du ønsker Track&Trace på pakken koster det 60,- pr. pakke. Tele post har ikke indberegnet Track&Trace på alm. pakker - kun ved gebyr sender TelePost pakker/breve med Track&Trace. Det er ikke butik inukDesigns regler, men TelePosts regler.

                                         Det ligger ude for vores ansvar, hvornår pakken leveres af TelePost i Grønland og Danmark. Når pakken lander i Danmark, er det ude af vores ansvar, da PostDanmark overtager proceduren for pakke forsendelse, levering mm.

 

 

            •                           Kan jeg ændre ordren?

Det kan du gøre op til 1 time efter du har aflagt ordren. Efter en time, er købet på eget ansvar.

 

            •                           Adresse: det er dit eget ansvar at skrive den korrekte adresse og navn. 

            •                           Shop varer pakker er ekslusiv gave indpakning.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

            · Da fragten til og fra Grønland og internt i Grønland er uden for vores ansvar vedr. leveringstid, anvender vi ikke fortrydelses køb. Ved internet shop køb er det dit eget ansvar, lige så snart du har bestilt varen. Vi modtager ikke retur varer, vi modtager ikke varer pr. efterkrav. Det ligger ude for vores ansvar, hvornår pakken leveres af TelePost i Grønland og Danmark.

 

 

            •                           Hvis der er noget galt med varen (reklamation).

                                         Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

                                         Samme dag som du modtager pakken. Varen må ikke være pakket ud af plastposen, hvis den ligger i en pose. Hvis den har ligget i en pose, må posen 

                                         ikke bortskaffes. Kontakt kontakt@inukdesign.com omgående med film eller foto, hvorefter vi beslutter om det er fragten der har været årsag til evt. skader eller om der er mangler på produkterne. Du bedes oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Du skal vedlægge kopi af din oprindelige kvittering på købet.

                                         Hvis der er vævenings fejl i fx stof/dug eller andet: du skal være opmærksom på at alt ikke altid er fuldstændig perfekt. Hvis der er en mindre fortykkelse på stoffet, anser vi det ikke som en fejl. Intet er fejlfrit her i verden. Hvis fejlen er tydelig synlig og man tydelig kan se fejlen, retunerer vi selvfølgelig med nyt.

 

            •                           Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

            •                           Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

           

•          Der mangler noget i min ordre / det er den forkerte vare jeg har modtaget.

Desværre kan der ske fejl. Hvis du har modtaget din ordre og der mangler en vare, så kontakt os venligst og oplys dit ordrenummer. Vi vil så undersøge sagen.

 

Ved køb af stof:

Ved køb at metervare, sælges der kun pr. meter i webshoppen. Vi sælger desværre ikke pr. cm. I butikken sælges der pr. cm. efter 50 cm. Stof/voksdug retuneres IKKE. Vi opfordrer køberen til at måle inden køb af metervare.

 

Vi gør opmærksom på, at alt køb er kundens ansvar. Et familiemedlem kan IKKE bytte et køb uden fremlæggelse af kvittering.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål, kontakt venligst kontakt@inukdesign.com og vi vil gøre vores bedste at besvare dit spørgsmål så hurtig som mulig.

Hvis vi ikke svare inde for rimelig tid, send os forspørgslen igen. Nogle perioder er der stor travlhed og der kan gå tid med at vi når at svare alle spørgsmål.

 

Med venlig hilsen

 

inuk Design ApS

kontakt@inukdesign.com